Tijd voor de verhuizing!

DAP GrouUncategorized

Na een jaar lang bouwen en inrichten is het zo ver; we gaan de overstap maken naar ons gloednieuwe praktijkpand. De verhuizing gaat voor u als klant ook het nodige betekenen. We adviseren u om onderstaande informatie door te nemen voordat u naar de praktijk komt voor uw afspraak en/of het afhalen van medicatie/voer.

  • T/m vrijdag 25 november werken we vanuit het huidige pand. Vanaf maandag 27 november bent u welkom in het nieuwe gebouw.
  • We behouden hetzelfde adres. De nieuwe praktijk bevindt zich achter het huidige pand.
  • Op het moment dat we het nieuwe pand betrekken moet het huidige pand nog worden gesloopt en moet de bestrating worden aangelegd. Dit houdt in dat we de eerste weken gebruik gaan maken van de zij-ingang aan de linker zijde van het pand.
  • Volg de instructies voor de juiste route op (zoals aangegeven met bordjes en linten), zodat alles zo goed mogelijk verloopt en de veiligheid van zowel u en uw dieren als de medewerkers van het sloopbedrijf gewaarborgd wordt.
  • Parkeren zal tijdelijk moeten gebeuren bij de omliggende parkeerterreinen. We moeten hiervoor gebruik maken van onder anderen de parkeerruimte bij de Hubo en de sportschool. Het kan zijn dat u door de drukte wat verder moet lopen; houdt hier rekening mee als u komt voor uw afspraak.
  • Voor de veehouders: de medicijnkast voor het afhalen van bestellingen bevindt zich aan de rechter zijde van het pand. De toegangscode van de kast wordt met u gecommuniceerd via Whatsapp. Als door de werkzaamheden de kast (tijdelijk) niet bereikbaar is, kom dan via de linker zijde het pand in en vraag bij de balie om uw medicatie.

Wij kijken er naar uit om u te verwelkomen in het nieuwe pand. We hopen op uw begrip en medewerking de eerste weken, waarin de bouwwerkzaamheden worden afgerond.