(0566)-601464

24/7 bereikbaar voor spoed

Afspraak maken?

Bel of plan hier direct in!

Kip

Onze dierenarts Thijs Brands legt zich toe op het behandelen van hobbykippen. Zijn doel is om door middel van het verspreiden van kennis en kunde kippen gezond te houden. Lees verder op onze site wat we allemaal voor uw kippen kunnen betekenen.

 

Kip

Onze dierenarts Thijs Brands legt zich meer en meer toe op het behandelen en de geneeskunde van kippen. Zijn doel is om door middel van het verspreiden van kennis en kunde meer dieren gezond te houden. Lees verder op onze site wat we allemaal voor u kunnen betekenen.

Wat We Doen

Een dierenarts vinden die bekwaam is in de kippengeneeskunde kan lastig zijn. Onze dierenarts Thijs vindt hobbykippen erg leuk en heeft zich in de geneeskunde van de hobbykip gespecialiseerd. We krijgen hierdoor in de laatste jaren steeds meer verzoeken uit Noord-Nederland.

Wij willen graag goed voor uw kip(pen) zorgen en samen met u een plan opstellen. Het doel is om uw koppel hobbykippen gezond te maken en te houden, zodat u hier weer volop van kan genieten. Hieronder kunt u zien wat we voor uw zieke kip(pen) kunnen betekenen.

Wilt u graag overleggen met de dierenarts over uw kip(pen)? Vul dan het contactformulier in. Voor spoed of het maken van een afspraak kunt u ook bellen.

Klik hier voor een overzicht van de tarieven.

Lichamelijk onderzoek

Image

Echografie

Image

Röntgenfoto

rontgenkip

Operaties

oogkip

Afwijkende ontlasting

ontlastingkip

Visite aan huis

visitekip

Sectie

Vaccinatie