Nieuwe collega’s!

DAP GrouUncategorized

Ontzettend blij zijn we met onze nieuwe dierenartsen Judith Derksen, Elise van Essen en Nienke Tichelaar (van links naar rechts op de foto). Ook hebben we, na een pauze, opnieuw Sabine Vriesema als paraveterinair aan ons team mogen toevoegen. Sabine heeft bijzondere interesse in konijnen en is actief bij het Wilhelminapark in Grou.
Judith Derksen gaat ons versterken bij de landbouwhuisdieren. Judith is direct na haar afstuderen bij ons aan de slag gegaan. Naast de koeien is ze ook graag tussen de paarden.
Ook Nienke Tichelaar is veel in haar vrije tijd tussen de paarden te vinden. Sinds november vorig jaar vult ze ons gezelschapsdieren team aan. Nienke is heel goed in het helder uitleggen van ziektebeelden en passende behandelingen. Konijnen behandelen en chirurgische ingrepen doet ze ook graag.
Elise van Essen maakt sinds begin april ons gezelschapsdieren team compleet. Met haar expertise op het gebied van interne geneeskunde en het maken van echo’s kunnen wij uw dier nog beter van dienst zijn. We zijn dan ook trots op ons ervaren en complete gezelschapsdieren team!