HUIDIGE WERKWIJZE op de praktijk i.v.m. Covid-19

DAP GrouUncategorized

Opheffen van de avondklok:

De avondklok moet per direct worden opgeheven*, concludeert de voorzieningenrechter in Den Haag dinsdag. De avondklok is ingevoerd op basis van een noodwet, maar volgens de rechtbank voldoet de avondklok niet aan het vereiste “spoedeisende belang”. Dit betekent dat de avondklok per direct, dinsdag 16 februari, wordt opgeheven. Volgens een woordvoerder van de rechtbank kan er hoger beroep worden ingesteld, maar blijft het opheffen van de avondklok in stand tot de rechter anders beslist.

*meer informatie vindt u op rijksoverheid.nl

Werkwijze op de praktijk:

Zonder tegenbericht mogen de dierenartsenpraktijken open blijven. Dit houdt in dat wij alle (preventieve) zorg aan uw dieren kunnen verlenen. Wel hebben we de richtlijnen op de praktijk aangepast; de adviezen en regels van het RIVM en de overheid zijn hierin leidend.

  • De praktijk is voor alle zorg voor uw huisdier geopend maar alleen op afspraak toegankelijk!
  • Voor een consult, het afhalen van voer of medicatie verzoeken wij u dan ook een afspraak te maken: per telefoon 0566-601 464 of u kunt online een afspraak inplannen.
  • Voor het afhalen van voer of (herhalings) medicatie kunt u ook gebruik maken van de WhatsApp; via deze link opent u meteen een chat: http://wa.me/message/VQDSPXJX5AV6P1
  • Binnen de praktijk dient u een mondkapje te dragen.
  • Volg bij de balie de instructies van de assistente en houdt u zich aan de regels wat betreft afstand bewaren en handen desinfecteren!
  • Wanneer u met uw dier naar de praktijk moet komen, is er één begeleider toegestaan. Zit u in een rolstoel of bent u anderszins hulpbehoevend dan mag er samen met u één begeleider mee.
  • Als u zelf ziek bent of klachten heeft, mag u niet naar de praktijk komen! Dit geldt ook wanneer iemand in uw directe omgeving ziek is of klachten heeft.
  • Thuisvisites zijn op dit moment helaas niet mogelijk.
  • Bovenstaande richtlijnen gelden in ieder geval tot 11 februari 2021 en zullen, indien nodig, tussentijds worden aangepast.

Wij vragen u vriendelijk bovenstaande richtlijnen na te leven; alleen zo blijven we Samen Virusvrij!

Houd onze website en Facebookpagina in de gaten voor nieuwe ontwikkelingen.

Team Dierenartsenpraktijk Reduzum-Grou