Een nieuwe voedingslijn voor honden en katten: Specific®

DAP GrouUncategorized

Wij zijn continue bezig om de kwaliteit van de dierenkliniek te verbeteren, zodat we u als klant altijd een optimale service en hoogwaardige producten kunnen aanbieden.

Onze dierenartsen en assistentes houden de kennis over nieuwe technieken en hoogwaardige producten nauwgezet bij. In dit kader hebben wij ons assortiment honden- en kattenvoedingen onlangs kritisch tegen het licht gehouden. Naar aanleiding hiervan hebben wij besloten om als huismerk SPECIFIC® voedingen te adviseren. SPECIFIC® maakt gebruik van duurzame dierlijke eiwitbronnen en ondersteunt lokale goede doelen zoals Stichting De Noordzee. 
De voedingen van SPECIFIC® worden gekenmerkt door het gebruik van de beste kwaliteit grondstoffen en een uitstekende smaak; naast dieetvoer voor bepaalde aandoeningen is er ook onderhoudsvoer verkrijgbaar.

Niet tevreden? Op alle voedingen van SPECIFIC® krijgt u een 100% smaakgarantie. Dat betekent dat u uw geld volledig retour krijgt indien uw huisdier de voeding niet accepteert.

Neem vrijblijvend telefonisch contact op met onze assistentes, zij vertellen u graag meer over SPECIFIC®, de voordelen voor uw huisdier en de bijbehorende spaaractie die u een gratis zesde zak voer oplevert!

Team Dierenartsenpraktijk Reduzum-Grou