(0566)-601464

24/7 bereikbaar voor spoed

Afspraak maken?

Bel of plan hier direct in!

Dierenarts Sneek

Zoekt u een zelfstandige dierenarts in de buurt van Sneek?  Voor de beste veterinaire zorg helpen wij u bij dierenartsenpraktijk Reduzum-Grou graag!

 

Gezelschaps­dieren

Een jaarlijkse gezondheidscheck voor uw huisdier, ziekte of operatie? In onze praktijk helpen wij u graag verder.

Wat We Doen

Als het gaat om de gezondheid en het welzijn van uw dier, dan helpen wij u bij Dierenartsenpraktijk Reduzum-Grou graag! Door onze centrale ligging in Friesland bent u bij ons aan het juiste adres als u een dierenarts in de buurt van Sneek zoekt. Wij zijn een zelfstandige praktijk en bevinden ons in het hart van Grou, aan de Oedsmawei. We bieden hoogwaardige veterinaire zorg voor gezelschapsdieren, landbouwhuisdieren, paarden en hobbykippen.

Dierenarts in de omgeving van Sneek nodig? Kom naar Dierenartsenpraktijk Reduzum-Grou

Bij ons kunt u terecht voor verschillende behandelingen. Hierbij kunt u voor uw gezelschapsdier denken aan de jaarlijkse controle, gebitsverzorging of een operatie zoals een castratie of sterilisatie. Ook voor diagnostiek zoals echografie, bloedonderzoek en het maken van röntgenfoto's beschikken we over de juiste materialen en kennis. U vindt onze behandelingen voor de gezelschapsdieren hier.
Daarnaast behandelen wij landbouwhuisdieren. Hierbij kunt u denken aan vruchtbaarheidsbegeleiding, mestonderzoek, melkonderzoek en meer. Al onze behandelingen voor de landbouwhuisdieren vindt u hier. Ten slotte kunt u bij ons ook terecht voor de zorg voor uw paarden en hobbykippen

Ons team bestaat uit professionals die alles doen voor het welzijn en de gezondheid van uw dier. We blijven op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen in de diergeneeskunde en we bieden de beste zorg. 

Contact

Dierenartsenpraktijk Reduzum-Grou staat klaar om u en uw dieren te helpen. Wilt u meer informatie, een afspraak maken, of heeft u een vraag over uw huisdier? Aarzel niet om contact met ons op te nemen. U kunt ons telefonisch bereiken of gebruik maken van onze contactpagina. De praktijk is goed te vinden en gemakkelijk bereikbaar, ook via de N354 wanneer u uit de richting van Sneek komt. Met de trein zijn wij ook goed bereikbaar, we bevinden ons op een loopafstand van station Grou-Jirnsum.

Jaarlijkse Controle

Image

Operaties

Image

Assistente spreekuur

Image

Diagnostiek

Image

Pup & Kitten

Image

Seniorenconsult

Image

Gebitsverzorging

Image

Konijn & Knaagdier

Image

Op Vakantie

Image

       Nieuwe klant

https://dierenartsgrou.nl/dierenarts-sneek/#respond
 
 

DiereNieuwsbrief


Actuele zaken en speciale aanbiedingen maken we regelmatig kenbaar middels een diersoort specifieke nieuwsbrief. Nieuwsgierig? Vul jouw mailadres en interesse in en je ontvangt onze speciale diereNieuwsbrief! 
  • Kies welke nieuwsbrieven u wilt ontvangen.